Kennel Snow Wood
 Tuomo Kotasaari

 

 

 

 

 

Tiedotuksia Kennel Snow Woodin "kasvateille"

 

Takaisin aloitussivulle

 

 

Koulutusleiri suunnitteilla maalis-huhtikuulle 2016

 

Toiveita voi kertoa koulutukseen ja ajankohtaan liittyen. Kun asiaa ilmenee kirjoittelen lisää.

 

 

 

Neuvoja koulutukseen ???    1.2.2016

 

On ilmennyt että kasvattieni omistajat ovat saaneet ja heille on suorastaan tyrkytetty neuvoja miten metsästysspanielia koulutetaan.

 

Valitettavasti osalla näistä neuvojista tiedot ja taidot ovat olleet hyvinkin kyseenalaisia. Nämä ns. asiantuntijat ovat henkilöitä, jotka ovat kouluttaneet vain yhden spanielin ja pahimmissa tapauksissa he eivät ole omistaneet käyttölinjanspanielia koskaan.

Tällaiset asiantuntijat puhuvatkin syvällä rintaäänellä ja pystyvät antamaan nopeastikin ratkaisun hyvinkin vaikeisiin ongelmiin ja kuitenkin, ikävä kyllä, vain pahentaen alkuperäistä ongelmaa.

Välimatkathan ovat tietenkin ongelma, mutta puhelinkin on olemassa ja meille ovat kaikki aina tervetulleita kouluttamaan spanieleitaan, milloin vain ajasta sovitaan.

Tottahan järjestämme tammikuulla peruskoulutusleirin, johon odotamme viime keväänä syntyneitten pentujen runsasta osanottoa. Myös vanhemmat kasvatit ovat tervetulleita, jos vain tilaa riittää. Varsinainen metsästyskoulutusleiri onkin sitten toukokuulla.

 

Toivonkin sydämestäni että ne jotka ovat hankkineet meiltä pennun tukeutuvat ensisijaisesti meidän antamiin neuvoihin, tällöin saavutettava lopputulos on varmasti paras mahdollinen.

 

 

 

Lisää koirakirjoja  2.11.2007

 

On ilmestynyt kirja joka esittelee poliisikoiria työssään. Siinä on kerrottu moninaisista poliisikoirien käytännön työtehtävistä oikeassa "työelämässä". Onpa sinne päässyt muutama kasvattimmekin mukaan kun niiden työtehtävistä kerrotaan.

 

 

Päivi Romppainen, Vainun varassa, Suomalaisia poliisikoiria työssä.

 

 

 

 

Koirakirja johon kannattaa tutustua    26.4.04

 

 

 

 

Kirja, joka varmaan kiinnostaa niitä joiden pennun isä on Bobi tai se on oman spanielisi sukutaulussa sen isovanhempia, eli FIN. KVA. RYTEX ROMIO. Kirjassa on kerrottu Bobin, minun ja muiden spanielieni metsästyksestä. Siinä on todella mielenkiintoista kerrontaa työkoirista, niin metsästys-, paimen-,  poliisi-, raja-, kuin opaskoirista. Kaiken kaikkiaan todella hieno kertomus eri koira rotujen mahdollisuudesta palvella ihmistä ja suorittaa tehtäviä joihin me itse emme pääsääntöisesti pysty.

Suosittelen kirjaa koska se on todella hyvä tietopaketti siitä mihin kaikkeen koirat todella oikein käsiteltyinä ja koulutettuina kykenevät.

Kannatta hankkia tai ainakin lukea.

 

Helena Meripaasin Koiranvirkoja – Suomalaisia työ- ja harrastuskoiria esittelee kuusitoista suomalaista koiratähteä, joilla on virka ihmisen apuna tai harrastuskaverina.

 

Takaisin aloitussivulle